Трагедия: Откриха тялото на известна учителка, цял наш град скърби СНИМКИ

Сигнал за труп вдигна под тревога точно на Великден полицията във Враца. Това съобщи BulNews.

Малко след 19 часа общинския съветник Нина Дакева е подала сигнал на тел. 112 за съмнителна ситуация в блок в района на Военното окръжие.

Преди това при нея дошли младеж и девойка, които поискали съдействие за връзка с нейната съседка Татяна Каленска. Госпожата била учител по български език и литература в Математическата гимназия.

Оказало се, че синът й, който работи в София, от няколко дни не можел да се свърже по телефона с майка си и затова помолил свой приятел да отиде до апартамента й. Момчето взел сестра си и отишли заедно да проверят какво става. Въпреки упоритото звънене и тропане по входната врата, никой не реагирал.

Пристигналият полицейски патрул поискал съдействие от пожарната и вратата била разбита.

Вътре униформените намерили 59-годишната Татяна Каленска да седи на леглото с отпусната глава. По първоначална информация, тя е починала още в сряда, когато за последно е била видяна от съседите.

През последните 2 седмици популярната учителка е била в болничен с диагноза „Пневмония“ и вероятно последващи усложнения от нея са били фатални за живота й.

На този етап все още не се знае кога ще бъде прощаването с Татяна Каленска, тъй като се очаква утре да пристигне синът й от София. Тя няма други близки.

Сподели