Зидан подкрепи Реал и отговори дали ще поеме Байерн

Футболната легенда и бивш наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан беше един от специалните гости на Гран При на Маями във Формула 1.

Разбира се, Зизу предизвика интереса на голяма част от репортерите на събитието. От “Билд” първи се опитаха да разберат дали именно той ще поеме Байерн (Мюнхен), но бяха възпрепятствани от един от придружителите му. Въпреки това от “Скай Спортс” успяха да се доберат до френския специалист и да го попитат два любопитни въпрос. Първият беше за неговата прогноза за победител в полуфиналния сблъсък между Реал и Байерн в Шампионската лига. Зидан се пошегува, че репортерът ще бъде за мюнхенци, а той за мадридчани, след което добави: “Дано Мадрид да победи, но това ще бъде труден мач”. Някогашният халф също така беше попитан дали ще застане начело на баварския гранд, а неговият отговор беше лаконичен: “Не, ще гледам двубоя”.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели