Шокиращи подробности за мъртвото момиче в багажника, майка й…

Германски медии разкриха извънредни подробности за 19-годишното момиче, което бе открито мъртва в багажника на колата си в Регенсбург. 

В събота сутринта полицейски служители в града са получили сигнал за тъмно син „Опел Корса“ с разбито странично стъкло в подземния паркинг на магазин „Направи си сам“. След това униформените са открили тялото на младата жена в багажника.

В събота вечерта е арестуван 55-годишен мъж за убийство на 19-годишното момиче, но полицията не дава подробности за някаква връзка със загиналата. Според някои немски медии обаче убиецът и жертвата му са се познавали отпреди.

Съобщава се, че жертвата е от съседния на Регенсбург град Чам. Младата жена не е била обявена за изчезнала.

За последно момичето е било видяно живо в петък, твърди BILD. След като не се е прибрала вкъщи, майка й се притеснила, но не се обадила на полицията, а на баща й, с когото живеят отделно. Той също не я е бил виждал. Сигнал до полицията за изчезването й обаче така и не бил подаден.

Говорителят на полицията в Регенсбург Михаел Зашка заяви в неделя, че „случаят все още е на много ранен етап“.

По думите му все още се анализират доказателствата от автомобила, мястото, където е бил намерен, телефонните данни и дейностите на жертвата в социалните мрежи.

„Следващата стъпка е да се изчакат резултатите от аутопсията и решението на прокуратурата“, заяви Зашка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

 

 

Сподели