Поредна битка на „Колежа“ в мач с голямо значение

Отборът на Ботев (Пловдив) приема ЦСКА 1948 в изключително важна среща от групата, определяща отбора, който ще участва в бараж за европейските клубни турнири. Мачът на стадион „Христо Ботев“ започва в 20:15ч.

Преди дни на същия стадион Ботев записа исторически успех с 2:0 над ЦСКА – София пред близо 19 000 зрители. Тази победа и успехът в първия мач срещу „червените“ прати „канарчетата“ на финал за Купата на България, така че настроението в отбора е приповдигнато.

В момента Ботев заема заветната седма позиция с 44 точки, но води на ЦСКА 1948 само по голова разлика, а борбата също така са Арда (Кърджали) и Славия.

В предишния кръг Славия удари Ботев с 1:0 на „Колежа“, а ЦСКА 1948 се добра до точката срещу Арда (Кърджали), завършвайки наравно 1:1.

Голяма е вероятността наставникът на Ботев Душан Керкез да си направи добра сметка кой от футболистите му да остане на резервната скамейка. Антоан Конте и Ивелин Попов може би няма да участват в мачовете с ЦСКА 1948 и Арда. Двамата имат по 8 жълти картона, а при 9- ти ще бъдат наказани с по 2 мача и така ще пропуснат финала срещу Лудогорец на 15 май.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели