Клоп: “Анфийлд” днес беше специално място

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, говори след победата на мърсисайдци срещу тима на Тотнъм с 4:2 в срещата от 36-ия кръг на английската Премиър лийг. Наставникът на “червените” остана доволен от показаното, тъй като според него играчите са стигнали до успеха с известна доза хладнокръвие.

“В момента сме на трето място в класирането и вероятно няма да можем да пременим това по един или друг начин. Въпреки това искахме да спечелим, а и Тотнъм се нуждаеше повече от нас от победата, тъй като при успех щеше да доближи Астън Вила. “Анфийлд” днес беше специално място. В един момент водихме с 4:0 но после загубихме нишките, а Тотнъм показаха, че могат да бъдат много добри. Въпреки това бяхме добри във всеки един аспект на атаката, играчите си подаваха добре. Те останаха спокойни, имаше толкова много хубави неща, хареса ми играта”, каза Клоп.

Два кръга преди края мърсисайдци изостават на 4 точки от върха и ще загуби дори теоретичните си шансове за титлата, ако в предстоящия си мач отборът на Манчестър Сити надвие тима на Фулъм. В края на сезона Клоп ще напусне града на Бийтълс, където прекара последната декада и донесе първата титла на клуба в ерата на Премиър лийг.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели