Палава даскалица се сгоди и посегна на 11-г. ученик, а любимият ѝ…

24-годишна учителка от начално училище в американския щат Уисконсин беше арестувана в сряда за предполагаеми сексуални действия със свой ученик от пети клас – по-малко от три месеца преди сватбата си.

Действията на Мадисън Бергман над 11-годишното момче излезели наяве, когато майката на ученика чула как синът ѝ говори с учителката по телефона, съобщи CBS News Minnesota.

Твърди се, че родителите на жертвата са намерили текстови съобщения между двойката и бащата на момчето след това нахлул в началното училище на Ривър Крест с разпечатки на разговорите. Поредицата от секс съобщения разкрива за множество срещи в класната стая по време на обяд или след училище.

Бергамн също е обвинена, че е казала на детето колко много ѝ харесва той да я докосва и да се целуват, се посочва в обвинителните документи.

В чантата ѝ полицията открила и папка с името на жертвата, съдържаща много ръкописни бележки за това колко много са се целували, според обвиненията.

В едно от писмата се твърди, че Бергман пише: „Една от братовчедките ми е в 5-ти клас и не мога да си представя мъж да говори с нея, както ние говорим. Знам, че имаме специална връзка и те обичам повече от всеки друг на света, но трябва да бъда възрастният тук и да спра.“

Не е ясно колко дълго е продължавала сексуалната злоупотреба, но Бергман казала на разследващите, че е получила телефонния номер на момчето от майка му през декември, когато семейството му я поканило в Афтънските Алпи за зимна ваканция, тъй като я смятали за негова любима учителка. 

Това беше същият месец, когато Бергман се сгодила за дългогодишния си приятел, показват нейните социални медии. Според документа, когато служителите попитали за размяната на текстови съобщения между двамата, Бергман се позовала на правото си на адвокат.

Оттогава обвинената перверзница е пусната в административен отпуск и ѝ е забранено да контактува с ученици, родители или персонал, съобщиха от училищния окръг Хъдсън на родителите в същия ден, когато я арестували.

„Научаването за член на училищен персонал и предполагаемото неподходящо поведение, което нарушава доверието, е дълбоко обезпокоително за всички нас“, се казва в съобщението.

Според нейните социални медии Бергман е трябвало да се омъжи през юли – по-малко от три месеца след ареста й.

Приятел на Сам Хикман – нейния годеник, съобщи пред медиите, че сватбата се отлага за неопределено време. Тя най-вероятно няма да се състои, тъй като годеникът бил разстроен и ядосан. „Той казва, че е толкова извратено, че тя му е изневерила с малко дете“, разкрива приятелят на Хикман.

Бергман е изправен пред едно обвинение за сексуално посегателство над дете от първа степен.

Тя беше освободена срещу гаранция от 25 000 долара.

Сподели