Оригинални поздрави за Великден

Великден е! На този най-важен празник за православните християни поздравяваме своите близки и приятели за Христовото Възкресение. GlasNews ви предлага няколко оригинални великденски поздрави.

Христос воскресе! Нека светлината на Възкресението изпълни душата ти с надежда, мир, радост и любов!

***

Нека Великден укрепи твоята увереност и надежда! Христос воскресе!

***

Нека светлите Великденски празници ти донесат мир в душата, много радост, здраве, щастие и силата да даряваш и помагаш на ближния. Христос воскресе!

***

Нека светлината на Христовото възкресение да озари твоето сърце и безкрайната му любов да благослови живота и дома ти.

***

Светлина и доброта, просперитет и благоденствие, вяра и любов! Мир и щастие за теб, семейството и приятелите ти. Честито възкресение!

***

Пожелавам твърдост на духа, топлина на сърцето, здраве за семейството ти, топлина в дома, благодат, милост, просветление. Нека възкресението на Христос донесе светлина, щастие и мир за всички ви!

***

Честит Великден! Искам да ти пожелая мир и доброта, спокойствие и топлина, светлина и хармония. Нека вярата царува в къщата ти, нека любовта да живее в душата ти. И Господ да бди над теб!

***

Нека в този светъл ден душата ти се изпълни с щастие и умиротворение! Господ да пази дома ти, да не допуска в него болка и тъга. Тържеството на доброто да озарява очите ти! Благословен да си!

***

Поздравявам ви за светлия празник Великден. Нека този ден донесе топлина, мир и спокойствие в душата ви. Нека винаги да има мирно небе над главата ви, а вашите приятели и роднини винаги да са до вас. Пожелавам ви разбирателство, любов и хармония в този ден, нека всички скърби и обиди се стопят като сняг, а щастието и късметът осветяват пътя ви.

***

Поздравления за светлата неделя Христова. Нека нова поредица от ярки събития дойде в живота ви в този специален, светъл ден! Нека бъдат изпълнени със свята благодат и искрена радост! С Бог, любими! Честит Великден! Христос воскресе!

***

Нека душата ви намери път към нови, възвишени стремежи на този специален, свещен празник Великден! Нека мечтите се сбъдват с лекота, а яркото щастие озарява поривите ви! Посрещайте всеки ден като невероятен и светъл празник, даден ни от Господната благодат. Възкръсни към искрена любов и прекрасни мигове! Честит празник!

***

Нека чудо дойде в дома ви на този свят и специален празник. Както Спасителят възкръсна, така и ние трябва, въпреки спънките и трудностите, да се стремим към светлината в душите и живота си. Давайте добро на другите и то ще ви се даде, споделяйте щастието си без да се криете, грижете се за близките и роднините си. И най-важното – любов! Христос Воскресе, скъпи! Честит Великден!

***

С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ни!

Сподели