Де Роси: Понякога малките моменти правят разликата

Треньорът на Рома Даниеле Де Роси прие философски загубата с 0:2 в първия мач с Байер (Леверкузен) от 1/2-финала в Лига Европа. Той смята, че малките моменти са направили разликата в мача, но не в полза на неговия тим, който сега е поставен до стената преди реванша на „БайАрена“.

„От първа ръка знаехме, че те са силен отбор. През първото полувреме играхме играта, която трябваше, но трябваше да бъдем по-чисти и да не позволяваме контраатаки. Понякога малките моменти правят разликата. Ние не успяхме да отбележим, а след като те поведоха, бе трудно да играем“, заяви Де Роси.

„Знаем, че в реванша трябва да направим нещо много сложно. Трябва да победим с 2:0 отбор, който няма загуба от началото на сезона. Ще трябва да излезем и да атакуваме повече. Ще трябва да играем така, както го направихме днес през първото полувреме. Може би ще успеем да поведем и всичко ще се промени. Със сигурност ще се борим до последната минута, както го направихме и днес. Дори в добавеното време можехме да отбележим за 1:2“, допъни специалистът.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели