Анчелоти: Трябва да покажем по-добро лиже следващата седмица

Старши треньорът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, коментира равенството 2:2 на водения от него тим срещу отбора в първия мач от 1/2-финалите на Шампионската лига. Резултатът оставя изхода от срещата отворен, но макар “белият балет” да не може да се възползва от по-сериозна тежест на двата гола на чужд терен, които отбеляза, мадридчани ще имат чувствително предимство на реванша след седмица, тъй като той ще бъде пред страстните им фенове на стадион “Сантиаго Бернабеу”.

“Нашият момент беше в началото на второто полувреме и тогава ни вкараха два гола. Те показаха най-добрата си версия. Трябва да покажем по-добро лиже следващата седмица. Първото полувреме се защитавахме, но с малко интензивност. През второто, когато излязоха напред в резултата, започнахме да натискаме малко повече. Усещането беше, че се чувствахме комфортно, но интензивността липсваше. На моменти имахме притежанието на топката. Със смените потърсих малко повече енергия. Имам инструменти на пейката и трябва да се възползвам от тях. Позиционирани сме добре в Ла Лига и Шампионска лига, трябва да опитаме да стигнем до Лондон”, каза Анчелоти.

Реваншът е следващата следващата седмица на 8-и май (сряда), като Sportal.bg отново ще ви предложи да проследите развитието на срещата в реално време.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели