Никола Минчев с изненадваща версия за скандала с Лена Бориславова и фалшивите подписи

Депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев обяви, че не е замесен в казуса „Да запазим Корал“. Той допълни, че не е участвал в отписването на Кирил Петков от управителните органите на сдружението, съобщава БНР.

„По никакъв начин не съм участвал в отписването на Кирил Петков от управителните органи на „Да запазим Корал“, работил съм по предходни казуси в „Да запазим Корал“. Няма как да кажа откъде се появява името ми от данните на документа, който показаха“, обясни пред медиите той.

Гърми скандал! Петков скочи като ужилен заради гафа на Лена

„Това, което съм виждал в работата си – човек като работи и вземе стара бланка, взема и данни от нея, включително за предходни автори на документа. Може и нещо такова да се е случило. Но нямам представа“, уточни Минчев.

Вчера стана ясно, че от миналия август прокуратурата води дело за документно престъпление, свързано с освобождаването на Кирил Петков като член на Управителния съвет на Сдружение „Да запазим Корал“, което пък е било необходимо, за да може Петков да стане служебен министър.

Лена с първи думи насред скандала с подписите заради Петков, закани се да…

Както писа скандалът избухна заради твърдения, че именно Лена Бориславова е фалшифицирала подписи и документи, за да може Петков да заеме поста.

Днес Бориславова обяви, че е готова да се откаже от имунитета си, ако той се окаже пречка за разследване. В момента тя обаче няма имунитет, тъй като ПП-ДБ все още не са обявили кандидат-депутатските си листи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Сподели