Тен Хаг: Трябва да се погледнем в огледалото, много съм разочарован

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че неговият тим сам е направил ситуацията си трудна при равенството 1:1 срещу Бърнли. “Червените дяволи” успяха да поведат с гол на Антони, но колективна грешка в отбрана доведе до дузпа, която Зеки Амдуни реализира.

“Много съм разочарован, това не би трябвало да се случва. Сами се поставяме в трудни ситуации. Започнахме силно мача, имахме доста положения, след което загубихме контрол през втората част на първото полувреме. Допуснахме няколко положения на Бърнли. Второто полувреме беше изцяло наше, поставихме се в печеливша позиция, след което отново отстъпихме в края. В много фази на играта се справяхме добре, създаваме положения, но само за да ги пропилеем в края. Дали това е заради лош късмет или психология? И двете – имаме лош късмет и някои съдийски отсъждания също са срещу нас в последните седмици. Допуснахме толкова много дузпи, тази днес я има, но други… Ако това на Уан-Бисака на полуфинала е дузпа, то тогава какво е това срещу Алехандро Гарначо? Къде е последователността в решенията? Трябва да се погледнем в огледалото. Направихме грешки, но трябва да поемаме отговорност и да си дадем сметка какво значи всичко това за отбора и мениджъра,” заяви Тен Хаг.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели