Петков детайлно обясни кой виси на хлъзгавия гръб и врат на Борисов като воденичен камък

Борисов е зависим от Пеевски. Трябва това да бъде прекъснато, да има честни конкурси в регулаторите и в съдебната власт. Това е начинът България да отиде напред.

Това заяви в кулоарите на НС съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Борисов отряза Лена: Абсолютно всичко е загубено!

„Когато ДПС гласува за промяна в законите и в Конституцията, защото придвижва България напред, ние казахме, че е добро нещо. Но не може да са на масата и сега, никой не трябва да е, дори и ние“, смята Петков.

Борисов каза, че има голям гръб, който е хлъзгав. Той освен голям гръб, има и голям врат. За съжаление Пеевски виси на него и го задушава. Сигурен съм, че Росен Желязков не би нарушил Конституцията и правилата, ако имаше свободна воля. Пеевски му подвикваше от първи ред, Борисов се съгласяваше и Желязков действаше“, коментира още съпредседателят на ПП-ДБ.

„Съобщението от вчерашното сваляне на Желязков от поста е ясно, то е даже към свестните хора от ГЕРБ. Ако искат България да се управлява нормално, трябва да се отървем от воденичния камък на големия хлъзгав врат на Борисов – г-н Пеевски“, завърши Петков.

Той определи и. ф. главен прокурор Борислав Сарафов, като осмо джудже. По думите му по казуса с Живко Коцев не е подходено правилно, защото, ако наистина има нарушение, той е трябвало да стане обект на разследване, а не да бъде принуден просто да се откаже от поста си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

 

Сподели