Тийнейджърка наръга две преподавателки насред училище ВИДЕО 18

Полицията арестува тийнейджърка по подозрение в опит за убийство, след като се предполага, че е намушкала две от учителките си и свой съученик с нож пеперуда.

Училището беше затворено, а охраната обяви „Код червено“, момичето се е нахвърлило с ножа срещу преподавателите си в гимназия в уелския град Аманфорд.

Учениците бяха инструктирани да се заключват в класните стаи и да стоят залегнали до пристигането на полицията. Видеозапис, направен от ученик, беше публикуван в социалните мрежи. На него се вижда суматохата, която настъпва пред учебното заведение по време на инцидента.

Известно е, че деветокласничка, момиче на 14 или 15 години, е арестувана по подозрение в опит за убийство и е отведена с белезници за разпит. И двамата учители бяха транспортирани с хеликоптер в болница след това, което полицията нарече „многобройно намушкване“.

Нараняванията, претърпени от двамата учители и ученика, не са животозастрашаващи, казаха от полицията. Очевидци казаха, че една от учителките е била с прорезна рана на гърлото.

 


 

Сподели