Клоп: Трябваше да се справим по-добре, но не го направихме

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, коментира, загубата на отбора си с 0:2 в градското дерби срещу тима на Евертън. Поражението от “карамелите” означава, че почти сигурно мърсисайдци отпадат от борбата за титлата.

“Не знам как да коментирам резултата от срещата, мога само да се извиня на феновете за днес. Трябваше да се справим по-добре, но не го направихме. За съжаление Арсенал и Манчестър Сити ще трябва да имат много лоши дни, за да спечелим титлата. Знаете ли, гледах само пет минути от вчерашния мач срещу Арсенал и си помислих: „Добре, стига ми“… Истината е, че битката за титлата не е в нашите ръце в момента, но това, което можем да направим, е да спечелим всички мачове”, каза Клоп.

В момента отборът от града на Бийтълс се намира на второто място в английския шампионат, като при евентуална победа на шампиона Манчестър Сити срещу тима на Брайтън, “червените” ще паднат и до третата позиция.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели