Помните ли Джейк от “Двама мъже и половина“? Ето къде се появи СНИМКА

След като до голяма степен се отдръпна от Холивуд, Ангъс Т. Джоунс рядко може да бъде забелязан на публично място.

Ето че това все пак се случи, когато фотографи го хванаха на разходка из Лос Анджелис, съобщи People.

Бившата детска звезда, доби известност с ролята си на Джейк от сериала „Двама мъже и половина“. Той бе сниман в четвъртък, 18 април.

На фотосите Джоунс, вече на 30 години, носи бейзболна шапка, слънчеви очила, тениска и сиво спортно долнище. Изглежда си е пуснал и дълга брада – нещо невиждано по обясими причини досега от феновете на хитовия ситком.

Олицетворявайки „половината“ в „Двама мъже и половина“, Джоунс получава ролята на Джейк само на 10 години. Въпреки това, по-малко от десетилетие по-късно, той разкри, че иска да приключи изцяло с бизнеса.

Във видео, споделено в YouTube през ноември 2012 г., той моли феновете на сериала да спрат да гледат.

„Ако гледате „Двама мъже и половина“, моля, спрете да гледате „Двама мъже и половина“, казва Джоунс в около 14-минутен клип, в който актьорът обсъжда своята християнска вяра. „Аз съм в „Двама мъже и половина“ и не искам да участвам в него. Моля, спрете да го гледате. Моля, спрете да си пълните главата с мръсотия.“

„Хората казват, че е просто забавление“, продължава той. „Проучете какви са ефектите на телевизията върху мозъка ви и ви обещавам, че ще трябва да вземете решение, когато става въпрос за… какво гледате по телевизията. Имам лоши новини.“

Сериалът, в който също участваха Чарли Шийн и Джон Крайър, а по-късно и Аштън Къчър, се излъчва от 2003 г. до 2015 г. Източници твърдят, че Джоунс е получавал приблизително 1,2 милиона долара на сезон, започвайки от 2008 г.

В клипа на Джоунс в YouTube той твърди, че християнството и комедията не се смесват.

„Не можеш да си истински богобоязлив човек и да участваш в такова телевизионно шоу. Аз поне знам, че не мога“, заяви той тогава.

Джоунс впоследствие се извини за коментарите си и продължи да снима шоуто. Феновете дори видяха героя му да завършва гимназия. Той остана редовен член от екипа на Two and a Half Men до финала на сезон 10 през май 2013 г.

 

Сподели