Лудогорец продължава похода си към нова титла в Пазарджик

Хебър (Пазарджик) и Лудогорец се изправят един срещу друг в двубой от 30-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион “Георги Бенковски” стартира в 17:45 часа, а главен съдия ще бъде Драгомир Драганов.

Домакините заемат 12-ото място във временното класиране и все още се намират в опасната зона. Пазарджиклии със сигурност ще играят в плейофите за оцеляване, тъй като няма как да изпреварят 10-ия Славия. Така отборът на Любо Пенев ще трябва да се бори за своето оставане в елита.

Все пак ситуацията на Хебър не изглежда толкова зле. Към момента тимът е с 2 точки пред Локомотив (София), който е на баражното 14-то място, и с цели 11 от опасната 15-та позиция.

Лудогорец от своя страна е първи и уверено крачи към 13-та поредна титла. “Орлите” са с цели 72 точки и водят с 11 на втория Черно море. Разградчани са в серия от 12 поредни победи и имат забележителната голова разлика от 75:15.

Интересното е, че двата тима ще се изправят един срещу друг само след четири дни. Тогава обаче двубоят ще е полуфинален сблъсък за Купата на България.

Иначе Лудогорец и Хебър играха вече помежду си по-рано през сезона и тогава “орлите” се наложиха с 3:1. През изминалата кампания и в двата мача Лудогорец победи – 3:1 в Пазарджик и 6:0 в Разград.

ХЕБЪР – ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни състави:

ХЕБЪР:
Дебърлиев, Михайлов, Цонков, Марин, Пенчев, Н’зи, Вълчев, Бастунов, Пенев, Папазов, Шейх

ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Терзиев, Алмейда, Вердон, Сон, Гонсалвеш, Пьотровски, Неделев, Текпетей, Делев, Дуа

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели