Кристъл Палас се навърта около Еди Нкетия

Кристъл Палас следи отблизо ситуацията с нападателя на Арсенал Еди Нкетия. Бъдещето на играча на „Емиратс“ е доста неясно, а „орлите“ изглежда искат да са на първо място в битката за подписа му, разкрива „Футбол Лондон“.

Твърди се, че техническият директор на „артилеристите“ Еду и мениджърът Микел Артета са се разбрали Нкетия да бъде пуснат на пазара през лятото. Наставникът е наясно, че ще трябва да се раздели с някои играчи от настоящия състав, за да събере повече средства за трансфери, като освен Нкетия, на сергията се очаква да бъдат извадени още Аарън Рамсдейл, Емил Смит Роу и дори Леандро Тросар.

Макар да имаше отделни проблясъци, Нкетия така и не успя да се наложи в състава на Арсенал. Този сезон той доста повече се задържа на резервната скамейка, като е изиграл 27 мача във всички турнири, в които има 5 гола и 2 асистенции. Само в половината от тези срещи обаче е бил сред титулярите.

В Кристъл Палас пък търсят вариант за подсилване на атаката и именно Нкетия е набелязаният от ръководството играч за тази цел. „Орлите“ са готови да извадят 30 милиона пауда за правата му, които би трябвало да са достатъчни, за да се стигне до сделка с Арсенал.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели