Загорчич: Нашето желание е Левски да спечели срещу Берое

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели след загубата от Крумовград, че ще стиска палци на Левски в предстоящия двубой с Берое. Към момента „белите“ заемат 10-ото място във временното класиране, но ако заралии не загубят на „Герена“, ще изпратят момчетата на Заги в групата с отборите, които се борят за оставане в efbet Лига.

„Накрая на първото полувреме допуснахме една грешка и след това започнахме да действаме хаотично. Можеше да получим още един гол. Това е нещо, което много ме ядоса. Говорихме си много по този въпрос в съблекалнята. Трябва да бъдем спокойни в тези моменти. Надявам се, че ще успеем да оправим нещата.

Сигурен съм, че загубихме концентрация в този момент. След това влязохме в паника и продължихме по този начин. Оттам се получават тези неща.

Не мога да съм доволен от мача, след като сме загубили. Резервите показаха, че заслужават да играят като титуляри. В съблекалнята няма футболист, който да не е стартирал поне в един мач. Този спад на концентрация ме ядосва. Там е въпрос на комуникация.

Нашето желание е Левски да спечели срещу Берое. Днес трябваше да си решим нашата съдба и да сме спокойни. Сега трябва да разчитаме на Левски. Няма от какво да се страхуваме. Трябва да печелим мачовете“, заяви Загорчич.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto

Сподели