Ради Кирилов: Работим доста добре и рано или късно резултатите ще дойдат

Нападателят на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов получи наградата си играч номер 1 на 29-ия кръг на efbet Лига. Футболистът реализира и двата гола за „червените” при успеха с 2:1 над Локомотив (София). В следващия кръг ЦСКА 1948 се изправя срещу Локомотив (Пловдив), а според Кирилов, „смърфовете” играят най-стойностният футбол в България.

„Благодаря за наградата. За мен е чест. Радвам се, че получавам такива награди и най-вече се радвам, че успях с тези два гола и с помощта на съотборници ми да направим така, че да се върнем на победния път.

Трябва да затвърдим позицията си и да вземем точки срещу Локомотив (Пловдив), за да останем на шестото място. Сезонът беше колеблив, защото зимата станаха много промени. Разчитаме на доста млади момчета и ще трябва време за оптимална форма. Смятам, че работим доста добре и рано или късно резултатите ще дойдат.

Аз мисля, че във футбола няма място за сметки. Ние сме длъжни да играем мач за мач и да взимаме максималния брой точки. Има и вариант, ако победим в Пловдив, след това сме на девет точки от четвъртото място. Има малък шанс четвъртият да играе бараж, но все пак. Може би трябва да гоним тази максимална цел. Ако нещата се стекат така, че да играем за седмото място, ще мислим тогава за мачовете.

7

Радослав Кирилов е играч на 29-ти кръг

Лично мое мнение, че Локомотив (Пловдив) играе може би най-стойностния футбол у нас, има доста изграден стил на игра. Отбор, който има доста изявени изпълнители. С млад, добър треньор, който изгражда нещо хубаво там”, каза още нападателят.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели