Футболист на Локо (ГО) ще се възстановява три месеца

Футболистът на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Узунов претърпя операция на тазобедрената става. В началото на годината той започна рехабилитация в София, но тя не даваше нужния резултат и стана ясно, че операцията е неизбежна.

“Сашко дълго време играеше невъзстановен, но голямото му сърце и желание превъзмогваше болката. През последните три сезона той достойно защитава черно-бялото райе. Клубът изцяло застава зад него в този труден момент. Надяваме се всичко да мине по план и отново да ни радва на терена с екипа на любимия клуб! Той е силен характер и ще превъзмогне този период!”, пишат от горнооряховския клуб.

Сега следва възстановяване, като първите две седмици ще бъде с патерици, а след това играчът ще проведе рехабилитация, която ще продължи в зависимост от състоянието. Около три месеца ще са нужни за възстановяването му.

“Операцията беше под пълна упойка и продължи около час, мина успешно и сега се чувствам добре. Благодаря на целия екип в клиника “Еуровита” за професионализма и отношението! Благодаря още на клуба и ръководството за подкрепата, както и на моето семейство! Само Локо!“, каза Узунов след претърпяната интервенция.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели