Цанко Цветанов е поредният звезден гост за вековния юбилей на Етър

Цанко Цветанов е третото голямо име, след Красимир Балъков и Христо Стоичков, което потвърди участието си в юбилейния мач на Етър. Той ще изиграе по едно полувреме за шампионския отбор на „виолетовите“ и за Пеневата чета.

Ето какво написаха от клуба:

„ЦАНКО ЦВЕТАНОВ е следващото „златно“ име, което потвърди участието си в бляскавия мач между „Звездите на „Етър“ и „Звездите на България“ в чест на вековния юбилей на великотърновския клуб.

С виолетовия екип играе пет сезона, в които е записал 141 мача и 4 гола. Шампион и носител на Купата на БФС с „Етър“ през 1991 г., два пъти бронзов медалист. А това е само началото на успехите в богатата му кариера, чийто връх бе четвъртото място с националния отбор на САЩ-94! И съвсем не на последно място – треньорът, под чието ръководство „виолетовите“ влязоха в „А“ група през 2012 г.

Както и Балъков, на 25 април Цанко Цветанов ще играе по едно полувреме за шампионския „Етър“ и за Пеневата чета“.

„Здравейте, скъпи великотърновци, имам честта и удоволствието да ви поканя на вековния юбилей на любимия ни Етър. Да бъдем заедно на „Ивайло“ на 25 април“, сподели Цветанов в кратко видео.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели