Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев

От Лудогорец честитиха рождения ден на един от собствениците си – Кирил Домусчиев. Разградчани му благодарят за всичко, което той е направил клубът да бъде най-успешният в България през последните 13 години.

„Орлите“ вече докосват 13-ата си поредна шампионска титла, след като 6 кръга преди края на сезона имат преднина от 11 точки на върха в класирането.

Ето какво написаха от клуба:

„Уважаеми г-н Домусчиев,

Честит рожден ден! Ръководството, треньорският и спортно-технически щаб, футболистите и служителите в администрацията на Лудогорец Ви пожелават много здраве, дълголетие, лични и професионални успехи.

Изключително сме Ви благодарни за усърдието, всичко, което правите Лудогорец да бъде най-успешният футболен клуб в България през последните 13 години. Убедени сме, че ни предстоят още много незабравими мигове с любимия отбор по терените в България и Европа. Най-доброто предстои!

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели