“Започна още като бях на 8“. Шокиращ разказ на млада жена, изнасилвана многократно от брат си

Млада майка от Гамбия разкри ужасяваща тайна от своето минало, след повече от 10 години мълчание.

24-годишната Оуми Бах разказва, че нейният заварен брат я е изнасилвал многократно, като всичко е започнало, когато тя е била едва на 8 години.

Оуми разкрива, че полубратът ѝ, който не живеел с нея, започнал да посещава семейния дом и я принудил да му се подчинява чрез побой, като я плашил и с убийство, ако проговори.

„Всеки път, когато идваше на гости, той искаше да прави секс с мен. Заплашваше ме, че ще ме убие, ако кажа на някого“, разказа тя пред What’s On – Gambia. В един от случаите обаче брат й бил заловен от нейната сестра, която веднага съобщила на майка им. Реакция обаче не последвала.

„Вместо да се обърне срещу него, майка ми ме заведе в тоалетната, дори не в болницата. Никога нищо не каза на брат ми“, разкрива момичето.

Сексуалното насилие продължило чак до 13-годишната възраст, когато тя започнала да се съпротивлява физически.

11 години по-късно, Оуми вече е млада майка. Тежките спомени от детството обаче все още не я напускат. Тя е психологически белязана от травмата си и не може да се отърве от нея повече от години по-късно.

„Всеки път, когато си помисля за това, се чувствам депресирана и имам проблеми с дишането. Умирам бавно“, завършва Оуми.

Сподели