Ключов сблъсък за Топ 6 на „Колежа“

Ботев (Пловдив) приема отбора на ЦСКА 1948 в среща от 28-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „Христо Ботев“ започва в 17:45ч.

В четвъртък двата отбора имаха мачове съответно с Берое и Ботев (Враца), в които Ботев постигна категоричен успех с 3:0 над заралии в Стара Загора, а „червените“ завършиха наравно 0:0 с Ботев (Враца). След тази издънка ЦСКА 1948 смени треньора си и на мястото на Николай Панайотов. Начело на отбора вече е Валентин Илиев.

През пролетта ЦСКА 1948 записва колебливи резултати и все още не познава вкуса на победата, което постави под съмнение мястото на отбора в Топ 6.

Ботев от своя страна също има шанс за класиране в Топ 6, но това минава през успех над ЦСКА 1948 в днешния сблъсък. В сметките е и отборът на Крумовград, който към момента държи шестата позиция и прави впечатляваща пролет.

Почти сигурно Балтанов ще е титуляр за Ботев Пд във втори пореден мач, заради наказанието на Перереа. Лъчо ще си партнира в средата на терена с Джеймс Ето‘о, който се завръща след санкция, заради която не игра с Берое. В групата на канарчетата ще има още една промяна. В нея ще се завърне хърватския нападател Мартин Секулич. Той лекуваше контузия и бе извън сметките за визитата под Аязмото. Неговият конкурент в атака – Георги Николов се отчете с 2 гола срещу заралии и почти сигурно пак ще води атаката.

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) – ЦСКА 1948

Вероятни състави:

Ботев (Пловдив):
Старши треньор: Душан Керкез

ЦСКА 1948:
Старши треньор: Валентин Илиев

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели