Ман Юнайтед засилва интереса си към Бремер

Манчестър Юнайтед засилва интереса си към защитника на Ювентус Глейсон Бремер. Откакто сър Джим Ратклиф пое властта на „Олд Трафорд“, името на бразилеца все по-често се спряга за евентуален трансфер и изглежда в клуба наистина подготвят оферта за него през лятото, съобщава „Калчомеркато“.

Не е тайна, че новото ръководство на „червените дяволи“ подготвя сериозно подсилване на състава за новия сезон, а една от първите задачи е стабилизиране на защитата. В центъра на отбраната се очакват най-сериозни размествания, като бъдещето на Джони Еванс, Рафаел Варан и Хари Магуайър е доста несигурно, а при всички положения клубът ще вземе поне един нов играч в тази зона, като все повече се говори, че това ще бъде именно Бремер.

27-годишният бранител бързо се превърна в основен играч за Ювентус след трансфера си от Торино за 44 млн. евро през 2022 година. До момента той има 72 мача, 7 гола и 1 асистенция с екипа на „старата госпожа“. Наскоро той подписа договор до 2028 година, така че торинци със сигурност ще поискат доста сериозна сума от порядъка на 70-80 млн. евро за правата му, ако изобщо се съгласят да се разделят с него.

Манчестър Юнайтед не е единственият кандидат за подписа на Бремер, който има и 4 мача за националния отбор на Бразилия. Преди време името му бе свързвано и с Челси и Арсенал, но за момента не е ясно дали лондонските грандове продължават да се интересуват от него.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели