1/4-финал №2: ЦСКА 0:0 Монтана! Следете мача ТУК!

Волейболистите на ЦСКА приемат Монтана във втория мач от 1/4-финалните плейофи на Efbet Супер Волей. Срещата е тази вечер от 19,00 часа в зала „Васил Симов“ в София.

„Червените“ спечелиха като гости в първия мач с 3:1 гейма и при нов успех тази вечер, ще се класират за полуфиналите на първенството. От ЦСКА ще излязат като фаворит в мача, след като свършиха отлично работата си в мач №1, а сега ще имат и предимството на своята зала и феновете на своя страна.

Монтана започна силно у дома и взе първия гейм, но след това допусна обрат и загуба. Играчите на Даниел Пеев обаче не са се отказали да се борят, като ще се опитат да направят по-трудното – да спечелят в София и да върнат плейофната серия в Монтана за решителния трети мач.

Началото на първия гейм беше напълно равностойно до 5:5, след което гостите от Монтана дръпнаха с 8:5 след два силни аса на полския диагонал Кристиан Валчак и контра през центъра на Павел Душков. Това накара треньорът на ЦСКА Александър Попов да вземе прекъсване. Въпреки това, разликата нарасна до 12:6 след успешна контра на Самуил Вълчинов, пусната топка на разпределителя Любомир Агонцев и атака в аут на Александър Симеонов от домакините.

1/4-финал №2:

ЦСКА – МОНТАНА 0:0 (7:12)

ЦСКА: Владимир Станков, Страхиня Бързакович, Александър Симеонов, Тодор Вълчев, Стойко Ненчев, Иван Михал – Мартин Божилов-либеро

Старши треньор: АЛЕКСАНДЪР ПОПОВ

МОНТАНА: Любомир Агонцев, Кристиан Валчак, Самуил Вълчинов, Фахри Путратама, Павел Душков, Бруно Рубо – Ивайло Лалов-либеро

Старши треньор: ДАНИЕЛ ПЕЕВ.

Снимки: nvl.bg/Startphoto.bg

Последвайте каналите ни в:

Сподели