Хекимян попари столичани, удрят ги сериозно по джоба със…

„Бюджетът на Столична община е бюджет на липсите. Липсват обещаните пари, 15% за вдигане на заплатите на шофьорите. Може да се вдигнат цените на билетите. Едната възможност е да се вдигнат цените на билетите и картите, друга възможност е да се вдигнат цените на синята или зелената зона“, каза в ефира на NOVA NEWS председателят на групата общински съветници на ГЕРБ-СДС в София Антон Хекимян. 

„В следващия тригодишен период кметът трябва да каже дали ще вдига данъците. В този бюджет се акцентира, че тази година данъци няма да бъдат вдигани, но каква е гаранцията за следващите три“, попита Хекимян.

Той увери, че ще остане и ще работи за София и няма да е в листите за европейските избори. 

Хекимян не пропусна да коментира лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Знакова реч. Еднозначна. Всяка негова дума беше право в целта. За пореден път Борисов показа какво е да си истински държавник и лидер. Показа, че е е готов да подаде ръка и да се седне на масата за преговори, да не се говори за сглобка, а за равно поемане на отговорност“, добави той.

„ГЕРБ като партия е готова за избори, но не това е пътят. Партията му е мила, но държава е над всичко, каза Бойко Борисов“, цитира Хекимян.

Сподели