Христо Крушарски: Конгресът ще се точи! Ако беше Стилиян Петров кандидат, бих подкрепил него

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски дава брифинг в 11:00 часа днес. Бизнесменът ще обясни пред футболната общественост защо се отказа от борбата за президентския пост в Българския футболен съюз.

Както е известно, наскоро Крушарски обяви подкрепа за Михаил Касабов, след като по-рано бе казал, че ще умува до 29 февруари дали да подаде документи за своя кандидатура.

„В България обичаме да се оправдаваме, но решението го взех дост трудно. Този Конгрес се разводни, ще има разпределение на гласовете и този избор ще се обжалва и ще продължава да се точи. Второ, в разговорите, които водех с моите опоненти, стигнах до Михаил Касабов, защото е немски възпитаник, знам го от времето на Иван Славков, знам му възможностите. Някои ще кажат какво е направил – едно е да си президент, друго е да си вице. Той ме убеди с това, че няма да има такива като мен в Изпълкома. Срещата със Стилиян Петров продължи час и половина, дойде в 8:30 часа сутринта, питах го „Защо не си ти?“. Той ми отговори, че е поел ангажимент към Бербатов, не знам си какво… Ако беше той кандидатът, щях да подкрепя него“, каза Крушарски пред журналисти.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели