Етър и Локо (София) се нуждаят спешно от точки

Отборите на Етър и Локомотив (София) се изправят един срещу друг в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Ивайло” е с начален час 12:45 и ще бъде ръководена от Георги Иванов.

Двата тима изпитват трудности през настоящия сезон, като домакините са на дъното на класирането с едва десет точки. Гостите от своя страна са с 22 на 13-а позиция. След подновяването на шампионата през пролетта “болярите” записаха равенство и загуба, докато “железничарите” взеха победа и дадоха поражение.

Етър продължава да бъде без Кольо Станев, който изтърпява наказание, но за сметка на това Мартин Моран се завръща след санкция. Локомотив от своя страна няма да може да използва Диого Тейшейра, който бе опериран.

Двата тима вече се срещнаха един с друг през сезона, като в осмия кръг на първенството търновци изненадаха съперника като гост на “Надежда” и го победиха с 3:1 след попадения на Крум Стоянов, Кольо Станев и Мартин Николов.

ЕТЪР – ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ)

Вероятни състави:

ЕТЪР (5-3-2): Величков; Ван Ранкин, Гесум, Г. Ангелов, Г. Александров, Тибуе; Моран, Кандидус, Пита; Кнежевич, И. Василев

ЛОКО СФ (5-1-3-1): Любенов; Рапосо, Димов, Станоев, Кардосо, М. Орачев; Милошев; А. Иванов, Мечев, В. Николов; Д. Митков

СЪДИЯ: Георги Иванов
СТАДИОН: „Ивайло“, Велико Търново
НАЧАЛО: 12:45 часа

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели