Ще продължи ли възходът на Крумовград и срещу Локомотив (Пловдив)?

Крумовград приема отбора на Локомотив (Пловдив) в среща от 23-ия кръг на efbet Лига. Мачът, който ще бъде ръководен от съдията Красен Георгиев, започва в 15:15ч. Срещата на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“ противопоставя деветия и петия във временното класиране.

В предишния кръг Локомотив допусна домакинска загуба с 1:2 от Хебър, а Крумовград победи Локомотив (София) като гост с 0:2. Всъщност новакът в елита показва много добри игри и резултати от пристигането на наставника Станислав Генчев и тимът не крие своите амбиции за седмото място.

Локомотив инкасира инфарктна загуба с добавеното време от Хебър след вратарска грешка, като след двубоя наставникът Александър Томаш сподели, че оставането му в отбора след края на сезона не е сигурно.

Христо Иванов вече е на разположение на Александър Томаш след травмата, която получи в мача с Хебър. С „черно-белите“ пък отново тренира Владимир Медвед, който имаше лека контузия. През първия полусезон Локомотив разби днешния си съперник с 4:0 в парк „Лаута“.

КРУМОВГРАД – ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни състави:

КРУМОВГРАД (3-4-2-1): Я. Георгиев; Шимич, Кацаров, Машедо; В. Велев, Ареяс, С. Юсеин, Луан; Д. Тонев, Рапосо; А. Колев

ЛОКО ПД (4-4-2): Томов; Камдем, Паскалев, Сегура, Пешов; Дион, Евандро, Райнов, Баи; Д. Илиев, Х. Иванов

СЪДИЯ: Красен Георгиев
СТАДИОН: „Никола Щерев – Старика“, Коматево
СЪДИЯ: 15:15 часа

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели