Няма кой да спре Ал-Хилал в Саудитска Арабия

Ал-Хилал продължава победния си ход в първенството на Саудитска Арабия. Отборът на Жорже Жезус надви с 3:1 действащия шампион Ал-Итихад и направи нова голяма крачка към титлата.

Домакините бяха без голмайстора си Александър Митрович, но това не им попречи да постигнат 25-а поредна победа във всичики турнири и да увеличат аванса си пред втория в СПЛ Ал-Насър на 9 точки. Ал-Итихад е на пета позиция и продължава да преследва класиране в топ 3 и участие в Азиатската Шампионска лига.

Ал-Итихад изненадващо поведе в 12-ата минута с гол на Н’Голо Канте. Бившият френски национал се разписа с глава след центриране на Закария Ал-Хаусауи. Отговорът на Ал-Хилал дойде в края на полувремето, когато Салех Ал-Шахри възстанови равенството след кратко разбъркване в наказателното поле, предизвикано от неубедителна намеса на вратаря Абдула Ал-Маюф.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели