Анчелоти: Модрич всеки ден дава пример на целия отбор

Старши треньорът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, коментира победата на “кралете” срещу тима на Севиля в срещата от 26-ия кръг на испанската Ла Лига. Наставникът на “белия балет” сподели мнението, че успехът е бил заслужен с оглед показаното на терена.

“Получи се страхотен мач, показахме балансирана и умела игра. Имахме обясними проблеми предвид загубата на играчи като Белингам и Хоселу. Имайки предвид това, ние заслужихме трите точки и съм много доволен от отличното ни представяне”, каза Анчелоти, цитиран от испанския вестник “Marca”.

Треньорът на Реал Мадрид коментира и ролята за победата на Лука Модрич, който отбеляза победното попадение в 81-ата минута.

“Отпразнувахме гола на Модрич, той го заслужаваше. Той вкара страхотен гол и даде значителен принос за победата с влизането си в игра. Много е трудно да го оставиш на пейката, всеки ден дава пример на целия отбор. Неговото бъдеще зависи от него, от това какво иска да направи през следващия сезон. Можем само да чакаме решението му”, допълни Анчелоти.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели