Ивет Горанов покори с чувствен валс, а Серафим Тодоров завъртя страстно ча-ча в „Денсинг Старс“

Олимпийската шампионка по карате от Токио 2020 Ивет Горанова влезе с гръм и трясък в “Денсинг Старс”. Чаровната състезателка, която може да набие почти всеки, показа не само своята женствена страна, но и завидни танцови умения.

Пред камерата тя сподели, че най-трудно ще й е да носи обувки на високи токове, тъй като това й се е случвало само веднъж в живота досега. Това обаче по нищо не пролича по време на чувствения валс, който тя изтанцува заедно Тодор Атанасов.

Ивет Горанова разкри, че има 6-годишен опит в народните танци, но никакъв в спортните. Въпреки това тя на мига приема да участва в Dancing Stars, за да покаже на себе си, че когато има цел, може да я постигне.

В танцовото шоу влезе и още едно голямо име от спорта. Това е четирикратният световен и трикратен европейски европейски шампион по бокс Серафим Тодоров.

Сарафа, който е носител и на сребърен медал от Олимпийските игри в Атланта 1996, е последният човек, побеждавал Флойд Мейуедър. 54-годишният боксьор обаче смята за своя най-голяма победа това, че не се е “изцапал с лошотии”. Цял живот е бил в най-мъжкия спорт, но заради любовта си към танците и забавленията решава да се пробва в Dancing Stars. Негова партньорка на сцената е красивата и огнена Таня Балтова, с която Тодоров се впусна във вихрено ча-ча-ча.

Другият участник, свързан със спорта, е каскадьорът Валери Григоров, син на двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева. За негова радост, към победата ще го води една блестяща професионална танцьорка – Дорина Стоянова – Ковачева, която спечели формата през 2013 г. Двамата също поднесоха взривяваща доза ча-ча-ча.

Ивет, Серафим Тодоров и Валери продължават във втората седмица на предаването, от което снощи отпадна Боряна Баташова, по-известна като Веселата вдовица на покойния актьор Андрей Баташов.

Последвайте каналите ни в:

Сподели