Чави: Цял сезон си патим от лесни голове

В тон с развоя на двубоя срещу Гранада наставникът на Барселона Чави Ернандес не успя да сдържи нервите си. Каталунците записаха разочароващо 3:3 срещу запътилия се към втора дивизия съперник, като на всичко отгоре на два пъти трябваше да изравняват. По време на мача камерите на Movistar уловиха как наставникът бурно ръкомаха и крещи, а в един момент даже удря седалката си на скамейката.

Репортерът на телевизионния канал Хуанма Кастаньо дори твърди, че Чави е псувал.

След края на срещата треньорът беше по-сдържан. “Изпуснахме две точки, а имахме добра възможност да съкратим изоставането си от първите два отбора – заяви той. – Футболистите на Гранада действаха много интелигентно, като ни пресираха и ни победиха в много от дуелите. Имахме доста шансове да поведем с 2:0, но не ги вкарахме. Това щеше да промени всичко. Направихме грешки, които не трябваше да допускаме. Инкасираме лесни голове, заради което цял сезон си патим. А иначе цяла седмица бяхме работили върху проблемите в отбрана. Особено фрапантна грешка направихме при второто попадение”.

“Мисля, че играем на нужното ниво само когато се налага – при лош за нас резултат. А е необходимо да действаме така още от началото”, добави Чави.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели