Хермансон обърна Пайфър в главната битка на UFC Вегас 86

Джак Хермансон не започна добре, но в крайна сметка излезе като победител от главната среща на събитието UFC Вегас 86, което се проведе в „APEX CENTER“ в Лас Вегас. Шведът победи Джо Пайфър с единодушно съдийско решение след пет рунда тежка битка.

Пайфър започна битката по-уверено и взе първите три рунда убедително. Американецът бе по-точен и комбинативен с ударите си, като наказваше съперника си с прави удари и ъперкъти в тялото и мощни крошета в главата. Хермансон оцеля и след първите десет минути на битката започна да влиза в подем. Дори и да допускаше удари, скандинавеца започна да притиска съперника си и да го пресира. Това измори боецът от Филаделфия и той не бе толкова убедителен в третата и четвъртата част.

Петият и последен рунд беше решаващ. Хермансон показа отличните си умения на земя със събаряне и доминация в средата на последната част от битката. Той задържа доминацията си и контрола на земя до края на мача и това затвърди победата му в съдийските карти.

„Хората подценяват бокса ми заради слабите ми представяния преди, но аз вярвах в себе си. Никой няма като моето кардио. Получих повече удари от очакваното в началото, но след това наложих моето темпо на игра. С удоволствие бих имал още две битки тази година. Бих искал да се легализира ММА в Норвегия, а след това искам да се бия в Швеция. Трето – защо не битка с Насурдин Имавов. Мисля, че ще е страхотен опонент“, заяви боецът на „Frontline MMA“ непосредствено след битката

Последвайте канала ни в

Сподели