Левандовски: Разбирам защо на Чави му е толкова трудно

Голмайсторът на Барселона Роберт Левандовски сподели мнението си за работата на Чави Ернандес като старши треньор на каталунския гранд и оцени решението му да напусне клуба след края на сезона. 

“Когато си треньор или футболист на Барселона, напрежението е огромно. Това обаче е нормално. Сега отборът се намира в труден период, защото много от футболистите са млади, а очакванията към тях са високи. Разбирам какво означава всичко това за Чави. Той е бивш футболист на Барса, а сега е треньор на тима. От емоционална гледна точка със сигурност му е много трудно”, заяви Левандовски в интервю за каталунския вестник “Спорт”. 

“Трябва да се концентрираме върху остатъка от сезона, защото все още можем да постигнем нещо голямо с Чави. Лично аз съм пределно мотивиран”, добави полякът. 

Попитан за собственото си бъдеще, Лева отговори: “Чувствам се отлично в Барселона. Семейството ми също харесва града и всички сме щастливи”. 

Левандовски премина в Барса през 2022 година от Байерн (Мюнхен). Неговият договор е до 2026-а, но се говори, че полският нападател ще си тръгне през лятото.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели