Рафа Марин показа пораженията след фала на Витор Роке, който доведе до изгонването му

Късно снощи Барселона спечели трудно с 3:1 като гост на Алавес, но до голяма степен кулминацията около и след двубоя се превърна случилото се в 72-ата минута, когато Витор Роке бе изгонен. Младият талант се появи на терена в 59-ата минута на мястото на Илкай Гюндоган, а само няколко минути по-късно се разписа. Радостта му от попадението обаче бе помрачена, тъй като бразилецът получи два жълти картона в разстояние само на пет минути и бе изгонен. Второто официално предупреждение в 72-ата минута дойде за нарушение срещу Рафа Марин, но случката остави сериозни въпросителни във феновете, тъй като повторенията не успяха да покажат ясно някакви груби действия от страна на Роке, с което той да заслужи това сурово решение. Въпреки това съдията Хуан Мартинес, който бе много близо, не се поколеба да го взема, а също така проверката с ВАР не доведе до преразглеждане на отстраняването от терена.

След срещата това предизвика негативна реакция и от страна на Чави, който заяви, че Барселона плаща цената на недоказаните обвинения за влияние върху съдиите по случая “Негреира”, а той и неговите футболисти искат единствено да получат възможност да играят.

Малко по-късно Рафа Марин също реши да вземе отношение по случая, пускайки в социалните мрежи снимка, на която ясно личат сериозни белези от бутони по крака му. Той бе лаконичен, написвайки над снимката единствено “Кадри, които говорят сами по себе си”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели