Браун и Маккан си заслужиха бонуси с впечатляващи победи

Двама от бойците, които приключиха срещите си преди последния гонг в главната карта на UFC Вегас 85, получиха бонуси от 50 000 долара за изпълненията си.

Ранди Браун записа най-впечатляващата победа в кариерата си с нокаут в първия рунд над опитния Муслим Салихов. Американецът с ямайски корени използва перфектна комбинация от два прави удара, за да прати съперника си на земята в края на първата част и това бе достатъчно, за да накара реферът да сложи край на спора.

Моли Маккан се завърна в октагона с гръм и трясък. Спортистката от Ливършул си отмъсти на Диана Белбита с ключ на ръката в последните секунди на първия рунд. Техниката контузи Белбита, а дамата трябваше да извика, за да даде сигнал, че се предава. Припомняме, че през 2019-а Белбита надделя с единодушно съдийско решение. 33-годишната Маккан „изплува“ от серия от две поредни загуби с този успех и си заслужи допълнителна премия от 50 000 долара.

Наградата „Битка на вечерта“ и 100 000 долара бяха поеделени между Чарлс Джонсън и Азат Максум. Джонсън надделя с единодушно съдийско решение и нанесе първо поражение в кариерата на Максум, но и двамата впечатлиха с боен дух и страйкинг умения в клетката.

Последвайте канала ни в

Сподели