Коке сподели очакванията си за дербито

В днешния 4-и февруари (неделя) отборите на Атлетико Мадрид и Реал Мадрид ще изиграят голямото дерби на испанската столица. Капитанът на “дюшекчиите” – Коке, който е истинска легенда в този мач, коментира очакванията си за срещата и отговори на въпроса дали това може да му е последния такъв сблъсък.

“Може ли този сезон да е последният ми тук? Не знам. Това е добър въпрос. Но сега мисля само за предстоящия мач с Реал Мадрид. Ще обсъдим удължаването на договора ми, когато му дойде времето”, коментира играчът на Атлетико.

Двата опонента ще се срещнат за трети път в рамките на последния месец, като съперниците си размениха по една победа. “Кралете” надделяха в срещата от 1/2-финалите за Суперкупата на Испания, докато “дюшекчиите” спечелиха сблъсъка в 1/8-финалите от турнира за Купата на Краля, а този път срещата е от програмата на 23-я кръг на Ла Лига.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели