Див скандал: Луна се заяде с Волен Сидеров – защо пиеш антифриз, бе?! А той я затапи с 2 думи ВИДЕО

Див скандал заформят в мрежата две личности с противоречив имидж, пише „Телеграф“.

Луна и Волен здраво се захапаха в ТикТок двубои, след като не можаха навремето да направят телевизионен диспут по важни политически теми.

„Ти нито си певица, нито ставаш за политик, обаче те тикат ченгетата. В същото време измамваш възрастни хора и им взимаш апартаментите, ти си подсъдима за имотна измама!“, напада атакистът.

Устата Луна не му остава длъжна и го контрира: „ Кажи защо пиеш антифриз!“ и допълва в коментар:“Българите мизерстват ей заради тоя алкохолик“.

На практика диалогът в тази онлайн „битка“ бе невъзможен – всеки си повтаряше неговото и не слушаше другия.

Волен започна да настоява Луна да си кажела турското име, а накрая Луна отсече, призовавайки своите фенове: „Дайте да му набиеме шутовете на тоя измамник и предател“

Накрая всеки се възприе като победител.

Вторият диспут между тях, само допреди часове, започна със странното питане от страна на Луна колко е висок Волен и кой номер обувки носи, сравнявайки го със своите 170 см. Но даже и по тази лежерна тема двамата не постигнаха съгласие. Волен също се направи на висок 1.70, но контрира Луна, че тя е толкова със своите 12-сантиметрови токчета.

Основна тема във втория спор между двамата стана бягството на Сидеров от  диспут с чалгажджийката, която му припомня как бягал по коридорите на телевизията, криейки се от среща с нея. Веднага след като стана дума за кандидатпрезидентския диспут, Волен си плю на петите и забегна в тоалетната, оправдавайки се с „физиологични нужди“.

Това разбира се отново наля масло в огъня и Луна избухна: “ И каква революция ще прави с такъв човек, на когото му се ходи в тоалетната“. Тук нещата вече минаха всякакви граници, тъй като нервите на лидера на Атака не издържаха и той я заплаши със своето 21-сантиметрово мъжко достойнство, което щял да извади в тоалетната.

Завръщайки се от интимното място, Сидеров бе посрещнат с песента на опонентката му – „Луна президент“, която по думите й цяла България искала за химн. Певачката не пропусна да го захапе и на музикална тема: “ Ти ми виждаш, защото не можещ да пееш!“

В общи линии и вторият ТикТок диспут между двамата завърши като говорилня, в който никой никого не чува – Луна си припяваше своето, Волен я призоваваше да махне микрофона си. Изобщо – цирк, за смях на феновете и на двамата.

 

Сподели