Анчелоти има обяснение за решението на Клоп

Преминалият през какво ли не във футбола Карло Анчелоти коментира новината, че Юрген Клоп ще се оттегли от мениджърския пост на Ливърпул в края на сезона. Германският специалист оправда решението си най-вече с липса на енергия да продължи и занапред по същия начин.

“Това е изненада, но пък го разбирам – заяви треньорът на Реал Мадрид. – Случва се след продължително време в даден клуб човек да започне малко по малко да губи мотивация. Мисля, че на такова нещо сме свидетели и при Клоп. Лично аз изпитвам голямо уважение към него за всичко, което е постигнал. Юрген е велик треньор, който вече е свършил, в момента върши и ще продължи да върши отлична работа. Всичко това му дава правото да бъде обективен и самокритичен.”

Наставникът на Байер (Леверкузен) Чаби Алонсо, който е сред фаворитите за мястото на Клоп, беше спряган и като потенциален избор на Флорентино Перес за наследник на Анчелоти при положение, че италианецът не беше преподписал с Реал.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели