Везенков призова българите от Чикаго да го подкрепят срещу Булс

Крилото на Сакраменто Кингс Александър Везенков се обърна към българската общност в Чикаго. Както е известно, на 4 февруари от 3:00 часа българско време “кралете” са гости на “биковете” в “Юнайтед Сентър”, а най-полезният играч в Евролигата ще бъде посрещнат от над 300 българи, които ще го подкрепят в залата. Везенков обеща, че ще обърне внимание на привържениците си след двубоя.

“Здравейте! Аз съм Александър Везенков и нямам търпение да се срещна с българската общност в Чикаго. На 3 февруари в събота ще гледате мача между Сакраменто Кингс и Чикаго Булс. Много е важна вашата подкрепа за мен и за мен е чест, че ще бъдете там. След мача ще можем да се снимаме и нямам търпение за това. Ще се видим скоро”, сподели Везенков.

Все още не е ясно дали стрелецът ще успее да вземе участие в двубоя, тъй като снощи стана ясно, че контузия в десния глезен ще го изкара от терените в рамките на следващите от 7 до 14 дни. Един от мачовете, на които се очаква неговото завръщане, е именно този срещу Чикаго, но дотогава българинът трябва да премине през допълнителни медицински прегледи.

Везенков записва средно по 5.7 точки и 2.6 борби при 38% стрелба от тройката през настоящия сезон. Сакраменто пък заема седмото място в класирането с баланс от 24-18.

Последвайте канала ни в

Сподели