Героят Лаутаро: Горд съм с този отбор, Интер е там, където заслужава

Звездата на Интер Лаутаро Мартинес логично бе много щастлив, след като с негов гол в последните секунди “нерадзурите” триумфираха във финала за Суперкупата с Наполи (1:0).

„Много съм щастлив, това беше нашата цел. Без Купата на Италия имахме една цел по-малко. Имахме един ден почивка по-малко, борихме се. Не беше перфектно, но съм горд с този отбор. Развълнуван съм… Не исках да свалям фланелката си и да получавам жълт картон, но беше емоционално, уникален момент”, каза аржентинецът след мача.

„Наполи са страхотен съперник, но ние се справихме добре, като запазихме хладнокръвие до последната минута. Календарът не е в наша полза, но трябва да мислим за пътя си, справяме се много добре и трябва да продължим така. Щастлив съм, защото днес целта беше много важна. Сега в самолета всички ще сме щастливи, но веднага трябва да мислим за мача с Фиорентина”, добави звездата на Интер.

„Съотборниците ми ми дават сили, карат ме да повишавам нивото си. Винаги трябва да сме готови. Много съм щастлив да вдигна първата си купа като капитан. Днес не беше обикновен трофей, казах го на момчетата. Интер е там, където заслужава”, завърши щастливият аржентинец, който бе избран и за играч на мача.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели