Спортният директор на Байер (Леверкузен) с очакване Алонсо да изпълни договора си

Спортният директор на Байер (Леверкузен) – Зимон Ролфес, очаква Чаби Алонсо да спази договора си с германския клуб на фона на спекулациите, че е искан от хегемона Байерн (Мюнхен). Испанецът, който за първи път е треньор във водещ отбор, само за 18 месеца изведе „аспирините“ от дъното до първото място в класирането, а през миналия сезон дори тимът му стигна до 1/2-финалите на Лига Европа.

„Със сигурност ще има промени в бъдеще и тогава трябва да реагираме на тях. Но това не е нашият фокус в момента, защото сме убедени, че треньорът и много от играчите знаят какво имат в клуба. Фактът, че ангажиментът на Чаби дойде преди началото на сезона, беше от голямо значение за нас. Важно е да осъзнаем, че не всеки се хвърля на първата появила се възможност. Чаби Алонсо е много важен фактор, особено заради начина, по който се развихме миналата година“, заяви Ролфес пред германските медии в понеделник.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели