Пари Сен Жермен и Айнтрахт са близо до сделка, която веднъж вече се провали

Пари Сен Жермен и Айнтрахт (Франкфурт) са постигнали принципно споразумение за трансфера на Юго Екитике в германския клуб, предаде журналистът Флориан Плетенберг от “Скай”. Френският клуб се надява да получи около 30 млн. евро за нападателя.

Екитике беше договорен за Айнтрахт още през миналото лято, но в последния момент отказа да отиде в клуба от Бундеслигата. Това тогава беше част от сделка за евентуалния трансфер на Рандал Коло Муани в обратна посока. След известни перипетии в последните минути на трансферния пазар Коло Муани все пак се озова в ПСЖ. В същото време Екитике беше забравен от Луис Енрике, като не беше картотекиран в Шампионската лига и има само 8 минути от началото на сезона.

Изглежда, че сега самият нападател вече е дал съгласие да потегли към Айнтрахт. Според информациите той е приел да получава по-малко от тези 4 млн. евро годишно, каквато е заплатата му в Париж.

В дните преди Коледа „Екип“ написа, че интерес към Екитике има и от страна на Нюкасъл.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели