Александър Попов: Победихме в много труден мач! Най-важното е да запазим нужната концентрация и утре

Отборът на ЦСКА надигра шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:1 гейма във втория 1/4-финален мач от турнира за Money Купа България 2024. Така „червените“ се класираха за полуфиналите, където ще срещнат Дея спорт (Бургас). Срещата е утре (20 януари) от 16,00 часа.

Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов заяви, че момчетата му излизат винаги за победа, но трябва да запазят същата концентрация за полуфинала.

„Победихме в много труден мач. Нефтохимик е класен съперник. Това е шампионът на България, който разбира се бори със своите трудности, в това число и ние. Очаквано мачът беше равностоен. Това, че повеждахме нищо не означава, защото съперникът бе много стойностен тим. Имат състезатели, които са играли на много високо ниво. Най-важното е, че успяхме да спечелим мача.“

„Играем винаги за победа, така че надявам и срещу другия бургаски отбор момчетата да проявят характер, да се възстановят колкото се може по бързо и на „студена глава“, както се казва да има битка за всяка точка. И най-важното да запазят нужната концентрация.”

Снимки: nvl.bg/Startphoto.bg

Последвайте канала ни в

Сподели