Най-елитният секс клуб на Холивуд събира оргии, пълни с „гърчещи се“ ултра VIP-ове ВИДЕО 18

Най-дивият елитен холивудски секс клуб е известен с това, че организира гигантски „оргии в имение“ за знаменитости.

Още през 2019 г. Snctm организира „ултра VIP“ парти за богатите и известните, които да изследват своите сексуални фантазии. Лозунгът? „Влезте в свят на интриги и чувственост“.

Какво казват организаторите на събитието по това време, от кого и от какво се състои тяхната клиентела.

Ето какво разказва източник от партито, цитиран от Daily Star: „Събитието винаги е Snctm, но героите са уникални във всеки град. Нашите участници са от 1% от 1%. В Ню Йорк това означава повече имена с удебелен шрифт в бизнеса и финансите, докато в Ел Ей има повече актьори, музиканти и знаменитости от A-списъка.“

„В нашия списък в Маями [по това време], засега виждам повече звукозаписни артисти и професионални спортисти, отколкото обикновено в другите градове.“, добавя още организаторът. 

Ексклузивното място има за цел да забавлява своите известни купонджии по възможно най-безсмисления начин.

Служителите, наречени „поклонници“, участват в еротични представления и шефът на Snctm обяснява, че те имат „ниво на изобилие и излишък“, което други събития „се опитват да имитират, но не могат да постигнат“.

Организаторите признават, че екстремните партита „не са за всеки“ и „не са за повечето“, направени са само за онези, които „са свикнали да изпитват изискани удоволствия“. Snctm пазят в тайна самоличността на своите елитни клиенти и не споделят какво се случва зад затворени врати.

Някои вътрешни хора обаче разкриха, че „не е необичайно гостите да бъдат намерени да се гърчат в леглата с четирима, пет, шест красиви хора“.

Елитният клуб не е отворен за всеки – американският нощен/секс клуб, основан през 2013 г., изисква заявление и одобрение на снимки от всеки гост. 

Членовете мъже се очакват да платят над £2000, за да получат достъп до ексклузивните партита, докато някои жени и холивудски икони са успели да влязат безплатно.

Мястото в Бевърли Хилс е базирано на филма Стенли Кубрик  „Широко затворени очи“.

По време на филма главният герой се озовава въвлечен в подобен на култ секс клуб, където всички членове участват в груби действия, носещи маски, така че самоличността им се пази скрита. 

Сподели