Гуардиола проговори за обира в дома на Грийлиш

Мениджърът на Манчестър Сити – Джосеп Гуардиола, сподели мнението, че футболистът на “гражданите” Джак Грийлиш се справя много по-добре след обира в дома му. Членове на фамилията и приятелката му Саша Атууд са били в дома, когато той е бил нападнат от крадци, докато Сити играеше с Евертън на 28-и декември (четвъртък). Съобщава се, че са откраднати бижута и часовници на стойност над 1 милион британски лири.

„Той е много по-добре. Разбира се, когато си вкъщи и някакви хора влязат вътре, ти си уплашен. Това е нормално. Но трябва да се опиташ да си върнеш спокойствието, да създадеш перфектната среда, за да не се случи това отново. Шефът на охраната на Сити Бари Саут работи в тясно сътрудничество с футболиста и семейството му“, разкри Гуардиола.

Гуардиола добави, че Саут се е срещнал с играчите на Сити миналия сезон, за да подчертае колко е важна сигурността.

„Саут каза: „Това е реалността, трябва да внимавате, трябва да се подготвите“. Когато живееш в апартамент, може би е по-лесно, но в провинцията с големи къщи… и не само в Обединеното кралство, това се случва в Испания, това е реалност в Каталуния, в Италия, навсякъде“, коментира Гуардиола.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели