GLORY обяви кога ще се състои Гран При турнира в тежка категория

Елитната кикбокс верига GLORY обяви, че един от най-обещаващите Гран При турнири правени от тях някога, ще се състои на 9-и март в “Желдром Арена” в нидерландския град Арнем.

В рамките на една вечер ще трябва да бъде определен кой е най-добрият в тежка категория. Осем бойци ще спорят за първото място в Гран При турнира и голямата награда от 500 000 долара.

Шампионът при най-тежките Рико Верхуюен също ще участва в сблъсъците на ринга. Останалите участници са Тарик Остро, София Лайдуни, Бахрам Раджабзаде, Леви Ритгерс, Антонио Плазибат и Уку Юргендал. Едно от условията в турнира е, че ако Рико бъде отстранен от него, той ще има възможност да спори отново за титлата на следващо събитие на GLORY.

Име, което отсъства от списъка с участници, е това на Джамал Бен Садик. В социалните мрежи фенове на кикбокса изразиха недоволството си в секцията за коментари, че мароканецът не е включен в Гран При турнира.

Верхувен има 11 поредни защити на пояса си. В последния си дуел на ринга през ноември 34-годишният кикбоксьор надделя с единодушно съдийско решение над Тарик Осаро.

Последвайте канала ни в

Сподели