Почетино: Трябва да вкарваме, ако искаме да печелим

След загубата от Уулвърхамптън менидърът на Челси Маурисио Почетино за пореден път заяви, че „сините“ са млад отбор, който се учи. Не е ясно обаче колко време ръководството на клуба ще чака преди да направи промени.

„Много сме разочаровани, защото мисля, че заслужавахме повече. В това първенство те наказват, когато не си достатъчно ефективен. Създадохме шансове. Затова е толкова разочароващо. Допуснахме гол след няколко ъглови удара“, коментира Почетино след срещата.

„Говорихме много преди началото на сезона. Млад отбор сме. Имаме играчи, които играят за първи път във Висшата лига. Те трябва да се адаптират. Става дума за увереност и качества. Трябва да вкарваме, ако искаме да печелим. Ако не бележим, трябва да не допускаме голове. Допуснахме прекалено много ъглови удари. Младите отбори се учат от подобни мачове“, допълни аржентинецът.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели